ACTERA-BEHANDLING


Kan du genkende en eller flere af følgende gener? 

     Krampe i benene

     Højt blodtryk 

     Dårlig mavefunktion 

     Stress 

     Kolde fødder og hænder 

     Muskel- og ledsmerter

     Stikken og prikken i ben eller fødder

     Sår der ikke vil hele 

     Smerter ved gang

     Uro i benene

     Hævede ben 

     Tunge eller trætte ben 

Så kan ACTERA-behandlingen gavne dig...

Fordele ved ACTERA-behandlingen

✔   Effektiv 

✔   Smertefri

✔   Medicinfri 

✔   Uden bivirkninger 

✔   Behagelig 

Førende karkirurger anbefaler i dag, at du får målt dit blodtryk i anklerne for at klarlægge din kredsløbstilstand. Denne måling har vi udført siden åbningen af den første Actera klinik i år 2000.

ACTERA BEHANDLING og dit kredsløb


BEHANDLINGEN HOS ACTERA NORD

Første besøg på klinikken tager ca.1 time, inkl. forsamtale samt kredsløbsmåling.

Du bliver mødt af en autoriseret sygeplejerske, som taler med dig om din aktuelle situation og udfører målingerne.

Sammenholdt vil målingerne og undersøgelsen vise om du har nedsat kredsløb i underbenene, og hvilket forløb du anbefales. Du vil blive anbefalet egen læge, hvis dine målinger er kritiske eller andre forhold taler for det.


ET VELFUNGERENDE KREDSLØB BETYDER ALT

Med årene bliver dit kredsløb dårligere, der kan komme smerter ved gang og kramper i benene om natten mv. De fleste bider smerten i sig og tænker: “Det er der sikkert ikke noget at gøre ved. Det må jeg lære at leve med”... men det behøver du ikke.

Allerede når du mærker de første symptomer bør du reagerer, inden det er for sent.

Et nedsat kredsløb øger risikoen for hjertekarsygdomme, og mærkes ofte som smerter i arme og ben, nedsat bevægelighed, kramper, højt blodtryk og langsom heling af sår.

   

DIT KREDSLØB

Actera-behandlingen skaber optimale betingelser for forbedring af dit blodkredsløb samt bidrager til at bryde den onde cirkel af gener. Via elektromagnetiske bølger kan behandlingen fremme kroppens naturlige helingsproces og cellestofskiftet. 

Det sker ved, at Actera apparatets helt specielle magnetfelt, trænger ind i kroppen og omdannes til små elektriske spændinger, der optimerer den elektriske spænding på cellevæggen. Actera-behandlingen får bl.a. kroppens celler til at frigive et virksomt enzym, der medfører at iltforsyningen til cellerne kan forbedres, og de lettere kan komme af med affaldsprodukter.

Actera-behandlingen foregår fuldt påklædt og med placering af elektromagnetiske spoler på arme eller ben, afhængig af din grundlidelse. De færreste mærker de elektromagnetiske felter under behandlingen.


Behandlingen har hjulpet mange før dig med rigtig gode resultater og i de fleste tilfælde fjernes problemerne. Des hurtigere du kommer i behandling efter du mærke de første symptomer, des bedre kan vi hjælpe dig.

Actera behandlingen er en alternativ behandling trods klinisk dokumentation.