LIDT OM ----

Jeanette Rønhof


Det er mig som byder dig velkommen hos Actera Nord. - En privat smerteklinik. 

 

Jeg er uddannet autoriseret sygeplejerske på Slagelse Sygeplejeskole 2007, samt uddannet behandlersygeplejerske i 2012 og har erfaring fra følgende:

  • Medicinske og kirurgiske specialer
  • Skadestuer samt akutmodtagelser
  • Traumecenter. 
  • Lægevagt og 1813
  • Hjemmeplejen


  • uddannet BMS-akupunktør/ BMS smertebehandling hos Peter R Cole


Jeg har arbejdet på flere forskellige sygehuse, både i Danmark og Norge. 

De seneste 5 år har jeg deltaget på udenlandske lægekonferencer omkring kroniske sygdomme og komplementær medicin. I klinikken tilbydes alternative smertebehandlinger uden brug af medicin, som bliver kombineret med råd om naturlige muligheder, for at du kan blive dine smerter kvit. Kost og kosttilskud er en del af komplentær medicinen og en vigtig del ved kroniske sygdomme og for en bedre livskvalitet. Er der forhold som bekymrer vil du altid blive anbefalet lægevurdering.       


Jeg glæder mig til at byde dig velkommen hos Actera Nord i Helsingør. 

 Hedda Guldberg - Akupunktør            Elizabeth  - Sygeplejerske

.

Jeanette Rønhof - Sygeplejerske


Klinikken har åbent onsdage og lørdage. Se mere under 'kontakt'.I klinikken kan du også møde Hedda som er akupunktør samt min sygeplejekollega Elizabeth.

LIDT INFORMATION

PRIVATLIVSPOLITIK

Gennem din aftale med klinikken indsamles der personoplysninger om dig. Disse retningslinjer er udarbejdet ud fra EU's Databeskyttelsesforordning gældende fra 25. maj 2018. Læs mere her

GODKENDT UDSTYR 

Vi bruger kun medicinsk udstyr, der er godkendt i EU.

STIL GERNE SPØRGSMÅL

Du kan altid kontakte mig, hvis du har spørgsmål. Find klinikkens mail under fanen 'kontakt' og skriv til mig. Jeg vender tilbage så hurtigt jeg kan.